Luna Wicks door Guido Vrouwe

19:00-20:00

NDSM – CS pont

Spoken word: Luna Wicks

Muziek: Froodough

 

Vaar met ons mee tijdens de museumnacht! Luna Wicks schrijft een spoken word piece speciaal voor deze avond, gebaseerd op de veranderende stad.

Luna Wicks (spoken word artiest & vlogger) sleurt je mee in haar kleurrijke wereld en wanen. Kijk uit als ze je over haar zinnen laat peinzen, het wordt lachen of huilen. Als professioneel schrijver windt ze je zo om haar vingers en met jouw ingeslikte letters hangt ze je vervolgens aan haar galg van woorden op. Ze heeft op meerdere podia, festivals en poetry slams in Nederland gestaan en wil mensen keer op keer bij hun harten en strotten grijpen.

Tijdens de performance draagt Luna Wicks een outfit van modeontwerper Esra Copur.

Daniel Lee door Julien Simon

Tijdens de performance wordt Luna ondersteund door muzikant Froodough (Daniel Lee). Daniel studeert aan het conservatorium van Amsterdam. In 2017 studeerde Daniel af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Zürich, waar hij zijn master haalde in de klas van Prof. Ilya Gringolts. Naast vioolspeler is Daniel ook componist – en hij werd zelfs een van de 10 prijswinnaars van de Duitse nationale compositiewedstrijd ‘Jugend Komponiert’.

 

Foto Luna Wicks: Guido Vrouwe

Foto Froodough: Julien Simon